presentació

PRESENTACIÓ

Català
Fa prop de dos anys que vaig començar a fer sabons com feien les nostres àvies. El primer que vaig fer em va sortir fatal, però després d'ajustar les mides de l'oli i la sosa, tot va ser fantàstic, és com cuinar, igual que quan prepares el menjar i fas decoracions als plats, al principi, els fas molt bàsics després comences a complicar-te. Ara faig servir més olis essencials i més olis que nodreixen la pell, a més d'utilitzar diferents aromes, plantes, infusions i productes que tenim al rebost per menjar.


Español
Hace alrededor de dos años que empecé a hacer jabones tal como hacían nuestras abuelas. El primero que hice me salió fatal, pero después de ajustar las cantidades de aceite y sosa, todo fue fantástico, es como cocinar, igual que cuando preparas comida y decoras los platos, al principio los haces muy básicos, después empiezas a complicarte. Ahora utilizo más aceites esenciales y más aceites que nutren la piel, además de utilizar diferentes aromas, plantas, infusiones y productos que tenemos en la despensa para comer.English
Two years ago I began to make natural handmade soap. The first I did were not too good, but I adjusted the mesurements of caustic soda and oil, and everything worked out well. It is like learning how to cook. When you start cooking you begin with the basics and you decorate the dishes using your imagination. You then start complicating things. I now use more essential oils and botanical extracts that nurture our skin, together with different scents, plants, herbs, teas and products we usually serve at the table.


diumenge, 4 d’agost de 2013

SABÓ DE CITRONELA I FLOR DE TARONGER-JABÓN DE CITRONELA Y AZAHAR

Sabó amb oleat de calèndula i farigola, oli de coco i de palma, a la traça li he afegit oli de camamilla i he rallat sabó de citronella que ja tenia, al damunt li he posat llesques d'un altre sabó de muget que també tenia fet. L'hi he posat olor de flor de taronger.
Jabón con oleato de caléndula y tomillo, aceite de coco y de palma, en la traza le he añadido aceite de manzanilla, y he rallado jabón de citronela que ya tenía, por encima le he puesto lascas de otro jabón de muget que también tenía hecho. Le he puesto olor de flor de azahar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada