presentació

PRESENTACIÓ

Català
Fa prop de dos anys que vaig començar a fer sabons com feien les nostres àvies. El primer que vaig fer em va sortir fatal, però després d'ajustar les mides de l'oli i la sosa, tot va ser fantàstic, és com cuinar, igual que quan prepares el menjar i fas decoracions als plats, al principi, els fas molt bàsics després comences a complicar-te. Ara faig servir més olis essencials i més olis que nodreixen la pell, a més d'utilitzar diferents aromes, plantes, infusions i productes que tenim al rebost per menjar.


Español
Hace alrededor de dos años que empecé a hacer jabones tal como hacían nuestras abuelas. El primero que hice me salió fatal, pero después de ajustar las cantidades de aceite y sosa, todo fue fantástico, es como cocinar, igual que cuando preparas comida y decoras los platos, al principio los haces muy básicos, después empiezas a complicarte. Ahora utilizo más aceites esenciales y más aceites que nutren la piel, además de utilizar diferentes aromas, plantas, infusiones y productos que tenemos en la despensa para comer.English
Two years ago I began to make natural handmade soap. The first I did were not too good, but I adjusted the mesurements of caustic soda and oil, and everything worked out well. It is like learning how to cook. When you start cooking you begin with the basics and you decorate the dishes using your imagination. You then start complicating things. I now use more essential oils and botanical extracts that nurture our skin, together with different scents, plants, herbs, teas and products we usually serve at the table.


dijous, 28 de febrer de 2013

LITSEA CUBEBA I MADERAS DE ORIENTE

Aquest és l'últim que he fet en dues vegades ja que em vaig equivocar amb les mesures, porta oli de borratja a la traça i oli essencial de litsea cubeba i aroma de "madera de oriente". També he reciclat uns parell de sabons que ja tenia d'abans. Com a base duu oleat d'àrnica, de calèndula i de farigola, a part de l'oli de coco, de palma i mantega de mango.
Este es el último que he hecho en dos veces ya que me equivoqué con las medidas, lleva aceite de borraja en la traza y aceite esencial de  litsea cubeba y aroma de maderas de oriente. También he reciclado un par de jabones que ya tenía de antes. Como base lleva oleato de árnica, de caléndula y de tomillo, a parte del aceite de coco, de palma y manteca de mango.

2 comentaris:

  1. Hola, quería preguntarte si comercializas los jabones, tengo una tienda y estaría interesada en este.

    Un saludo, Nuria

    ResponElimina