presentació

PRESENTACIÓ

Català
Fa prop de dos anys que vaig començar a fer sabons com feien les nostres àvies. El primer que vaig fer em va sortir fatal, però després d'ajustar les mides de l'oli i la sosa, tot va ser fantàstic, és com cuinar, igual que quan prepares el menjar i fas decoracions als plats, al principi, els fas molt bàsics després comences a complicar-te. Ara faig servir més olis essencials i més olis que nodreixen la pell, a més d'utilitzar diferents aromes, plantes, infusions i productes que tenim al rebost per menjar.


Español
Hace alrededor de dos años que empecé a hacer jabones tal como hacían nuestras abuelas. El primero que hice me salió fatal, pero después de ajustar las cantidades de aceite y sosa, todo fue fantástico, es como cocinar, igual que cuando preparas comida y decoras los platos, al principio los haces muy básicos, después empiezas a complicarte. Ahora utilizo más aceites esenciales y más aceites que nutren la piel, además de utilizar diferentes aromas, plantas, infusiones y productos que tenemos en la despensa para comer.English
Two years ago I began to make natural handmade soap. The first I did were not too good, but I adjusted the mesurements of caustic soda and oil, and everything worked out well. It is like learning how to cook. When you start cooking you begin with the basics and you decorate the dishes using your imagination. You then start complicating things. I now use more essential oils and botanical extracts that nurture our skin, together with different scents, plants, herbs, teas and products we usually serve at the table.


diumenge, 29 d’abril de 2012

SABÓ DE TE VERD

Aquest sabó també el vaig fer ahir dissabte amb l'ajuda de la meva amiga  Eva, que  és alemana, volíem fer un sabó de color lila molt claret, però com la traça ens va cuallar molt ràpidament,  li vaig dir que li afegís el color i se li en va anar la mà, però no passa res, ja que la cosa més important són les propietats que té, a part de l'oli d'oliva, duu mantega de cacau, oli de coco i de palma, aroma de te verd, oli de jojoba i d'alvocat.

Este jabón también lo hice ayer sábado con la ayuda de mi amiga Eva que es alemana, queríamos hacer un jabón de color lila clarito, pero como la traza nos cuajó muy rápido, le dije que le añadiera el color y se le fue la mano, pero no pasa nada ya que lo más importante son las propiedades que tiene, a parte del aceite de oliva, lleva manteca de cacao, aceite de coco y de palma, fragancia de te verde, aceite de jojoba y de aguacate.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada