presentació

PRESENTACIÓ

Català
Fa prop de dos anys que vaig començar a fer sabons com feien les nostres àvies. El primer que vaig fer em va sortir fatal, però després d'ajustar les mides de l'oli i la sosa, tot va ser fantàstic, és com cuinar, igual que quan prepares el menjar i fas decoracions als plats, al principi, els fas molt bàsics després comences a complicar-te. Ara faig servir més olis essencials i més olis que nodreixen la pell, a més d'utilitzar diferents aromes, plantes, infusions i productes que tenim al rebost per menjar.


Español
Hace alrededor de dos años que empecé a hacer jabones tal como hacían nuestras abuelas. El primero que hice me salió fatal, pero después de ajustar las cantidades de aceite y sosa, todo fue fantástico, es como cocinar, igual que cuando preparas comida y decoras los platos, al principio los haces muy básicos, después empiezas a complicarte. Ahora utilizo más aceites esenciales y más aceites que nutren la piel, además de utilizar diferentes aromas, plantas, infusiones y productos que tenemos en la despensa para comer.English
Two years ago I began to make natural handmade soap. The first I did were not too good, but I adjusted the mesurements of caustic soda and oil, and everything worked out well. It is like learning how to cook. When you start cooking you begin with the basics and you decorate the dishes using your imagination. You then start complicating things. I now use more essential oils and botanical extracts that nurture our skin, together with different scents, plants, herbs, teas and products we usually serve at the table.


divendres, 13 d’abril de 2012

SABÓ DE CLAU, CANYELLA I CAFÉ

Aquest sabó el vaig fer reciclant un sabó que vaig fer fa temps per treure l'olor de les mans, però no em va agradar l'efecte que feia, perquè no treia l'olor, per tant em vaig decidir a ratllar-lo i barrejar-lo amb un altre de nou amb clau. M'encanta l'olor que fa.

Este jabón lo hice reciclando un jabón que hice hace tiempo para sacar el olor de las manos, pero no me gustó el efecto que hacía, por que no sacaba el olor, por tanto me decidí a rallarlo y a mezclarlo con otro nuevo con clavo. Me encanta el olor que tiene.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada