presentació

PRESENTACIÓ

Català
Fa prop de dos anys que vaig començar a fer sabons com feien les nostres àvies. El primer que vaig fer em va sortir fatal, però després d'ajustar les mides de l'oli i la sosa, tot va ser fantàstic, és com cuinar, igual que quan prepares el menjar i fas decoracions als plats, al principi, els fas molt bàsics després comences a complicar-te. Ara faig servir més olis essencials i més olis que nodreixen la pell, a més d'utilitzar diferents aromes, plantes, infusions i productes que tenim al rebost per menjar.


Español
Hace alrededor de dos años que empecé a hacer jabones tal como hacían nuestras abuelas. El primero que hice me salió fatal, pero después de ajustar las cantidades de aceite y sosa, todo fue fantástico, es como cocinar, igual que cuando preparas comida y decoras los platos, al principio los haces muy básicos, después empiezas a complicarte. Ahora utilizo más aceites esenciales y más aceites que nutren la piel, además de utilizar diferentes aromas, plantas, infusiones y productos que tenemos en la despensa para comer.English
Two years ago I began to make natural handmade soap. The first I did were not too good, but I adjusted the mesurements of caustic soda and oil, and everything worked out well. It is like learning how to cook. When you start cooking you begin with the basics and you decorate the dishes using your imagination. You then start complicating things. I now use more essential oils and botanical extracts that nurture our skin, together with different scents, plants, herbs, teas and products we usually serve at the table.


diumenge, 29 d’abril de 2012

SABÓ DE ROMANÍ, LAVANDA I TARONJA

Ahir vaig fer aquest sabó de romaní, lavanda i flor de taronger, duu oli d'oliva, de coco i de palma i a la traça li  vaig posar, oli de llavors de raïm, romaní fresc del meu jardí, oli essencial de romaní, lavanda i aroma de taronja.

Ayer hice este jabón de romero, lavanda y flor de azahar, lleva aceitede oliva, de coco y de palma y en la traza le puse aceite de pepita de uva, romero fresco de mi jardín, aceite esencial de romero, de lavanda y fragancia de azahar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada